Routeplanner Circulatieplan

Deze routeplanner is een informatietool over het nieuwe circulatieplan in Gent en de impact op de verkeersituatie en de bereikbaarheid.

Volgende opties zijn beschikbaar:

Plan een route te voet. De routeplanner gaat in dit geval rekening houden met de beste route langs rustige wegen tot op je bestemming.

Plan een route per fiets. De routeplanner gaat in dit geval rekening houden met de beste route langs rustige wegen en fietspaden tot op je bestemming.

Plan een route met de auto. De routeplanner berekent de snelste route binnen het circulatieplan en vergelijkt die met de oude route. Deze routeplanner houdt geen rekening met het verkeer, druktes en eventuele files.


Routes zijn zichtbaar op kaart per type:

Een route of een deel van een route in deze vorm is de bestaande route. Deze route is dus een inschatting van de snelste route voor het circulatieplan.

Een route of een deel van een route in deze vorm is de toekomstige route. Deze route is dus een inschatting van de snelste route na het circulatieplan.


Het is mogelijk dat beide routes gedeeltelijk of zelfs geheel overlappen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kan u terecht op 09 210 10 30 of mobiliteit@stad.gent.

Disclaimer

Deze routeplanner is een communicatietool, die u het verschil in traject toont voor en na de invoering van het circulatieplan. Dat plan wordt ingevoerd op 3 april 2017. De routes die worden weergegeven dienen enkel gebruikt te worden als leidraad bij het plannen van verplaatsingen in en rond Gent. De gekozen routes zijn misschien niet altijd de beste keuze. De verantwoordelijkheid voor het volgen van de plaatselijk geldende verkeersregels blijft bij de eindgebruiker.